Opis forum
I liga
Gramy w środy o 21:00. Przesunięcie terminu jest możliwe tylko w wyjątkowych wyjątkach i trzeba się dogadywać indywidualnie.
Gramy po 3 minuty, na stole gospodarza (czerwonego)
Nie ma obserwatorów. Gentlemen don't cheat.
Zwycięstwo - 3pkt, remis 1pkt, porażka 0pkt.
Jakieś pytania?
I liga
robimy te dwojki czy jak ? bo musielibysmy jakies terminy wybrac i dobrac sie do par bo niektorzy nie maja . Decydujcie
II liga
Ozi jak będzie jakieś miejsce to mnie dopisz, ktoś się na bank wykruszy.
II liga
Witam
Może troche późno,ale proponuje zmiane zasad co do spadku (z I ligi) i awansu (z II ligi). O ile system rotacji w nizszych ligach jest dobry o tyle w pierwszej lidze potrzeba az 6 sezonow zeby teoretycznie zmienila sie cala stawka.Proponuje zeby z I ligi spadaly dwie druzyny, a z II ligi awansowały dwie. Dzięki temu uniknie się sytuacji, w której pierwszoligowcy graja praktycznie wylacznie w niezmienionym gronie. Oczywiscie pozostaje kwestia tych, ktorzy maja za duze parcie na wynik,ale mysle ze oni obronia sie swoimi umiejetnosciami.
Pozdrawiam
II liga
wudczyk napisał:
Witam
Może troche późno,ale proponuje zmiane zasad co do spadku (z I ligi) i awansu (z II ligi). O ile system rotacji w nizszych ligach jest dobry o tyle w pierwszej lidze potrzeba az 6 sezonow zeby teoretycznie zmienila sie cala stawka.Proponuje zeby z I ligi spadaly dwie druzyny, a z II ligi awansowały dwie. Dzięki temu uniknie się sytuacji, w której pierwszoligowcy graja praktycznie wylacznie w niezmienionym gronie. Oczywiscie pozostaje kwestia tych, ktorzy maja za duze parcie na wynik,ale mysle ze oni obronia sie swoimi umiejetnosciami.
Pozdrawiam
zeby teoretycznie zmienila sie cala stawka potrzeba tylko 3 sezonow. drugie miejsce z 2 ligi gra baraże z przedostatnia druzyna pierwszej. moim zdaniem jest dobrze
II liga
Chodzi mi o bezposredni awans, a nie gre w barażach.To tylko propozycja.
II liga
aha to sorki no ale jesli druga druzyna z 2 ligi jest na tyle silna zeby grac w pierwszej powinna baraz spokojnie wygrac
moim zdaniem dzieki temu pierwsza bedzie bardziej elitarna
II liga
Tylko,zeby po jakims czasie sami pierwszoligowcy nie narzekali na brak świeżej krwi.Dobra ciach bajera.
II liga
to jest tylko moje zdanie a ja tu nie decyduje, wiec jesli spodoba sie to wiekszosci albo organizatorowi to niech i tak bedzie
II liga
no dobra pany to ile tych meczy dzisiaj gramy 5 10 ???
kazdy z kazdym 4 razy czy 2 ???
II liga
wiesniak84 napisał:
kazdy z kazdym 4 razy czy 2 ???
dzisiaj 10 meczy kazdy z kazdym 2 razy, w nastepnej rundzie to samo
I liga
PLNY napisał:
wiesniak84 napisał:
kazdy z kazdym 4 razy czy 2 ???dzisiaj 10 meczy kazdy z kazdym 2 razy, w nastepnej rundzie to samo
Nie, jednak to by było za długie. Dzisiaj każdy gra pięć meczów, w następną środę też pięć i na tym koniec sezonu.
Być może od następnego wydłużymy.
I liga
Niestety dzisiaj wypaczyly wyniki lagi. Aczkolwiek nie ma co narzekac, z czasem polepszy sie organizacje. Mam nadzieje ze nie bedzie osob ktore nie beda sie notorycznie stawiac, bo jednak jeden termin jest najwygodniejszy. Ogolnie mysle liga przyniesie sporo emocji, takze wg mnie dobry pomysl.